CCOO MÒBIL al Departament de Territori i Sostenibilitat

A CCOO hem endegat una campanya de visibilització dels empleats públics que ara mateix no estem en primera línea als mitjans, com ho poden estar altres companys: metges, professors, policies, bombers…i ho farem venint, en cada Departament, als diferents centres de treball, per a dialogar tant amb els companys com amb la ciutadania.

Ho hem de fer nosaltres, ja que els gestors polítics que ens han tocat aguantar en aquest Govern de CiU “dels millors”, ajudats per ERC, es dediquen primordialment a desprestigiar tot allò que porti l’adjectiu públic i en primer lloc als seus propis empleats públics, desprestigiant-los, humiliant-los i atribuint-les la seva pròpia negligència. Objectiu: desmantellar l’incipient Estat del Benestar que estavem construint i adoptar com a valor suprem els diners i l’enriquiment d’uns pocs amics i coneguts a costa de l’empobriment i la pèrdua de drets socials de la gran majoria.

Per tant no ens quedarem im-mòbils. Ells són els retalladors, amb aquestes estisores que han esdevingut símbol del seu mandat, i que tallen i re-tallen lleis, drets, pau social, somnis, esperances, vides, benestar i  fonamentalment una idea de societat on l’equitat és justícia i no caritat, on la competència és col·laboració i cooperació, no una lluita troglodita a veure qui és el més fort, on el coneixement, el saber i la felicitat són els objectius continus i permanents i no la ignorància, l’obscurantisme i la desesperació.

Desmantellar no és Reformar, Flexibilitzar no és Precaritzar, Privatitzar no és Eficiència, Austeritat no és Austericidi…

Per tot això i per molt més, divulguem les funcions que fem els empleats públics als diferents departaments de la Generalitat de Catalunya.

En el nostre Departament, actualment anomenat Territori i Sostenibilitat, TES  hem elaborat un full, anotant algunes de les funcions que la societat ens ha encomanat i que fem el millor que podem, encara que són tantes i tan diverses que resulta difícil relacionar-les totes, per tant us convidem a completar-les: escriviu i completeu el full amb totes aquelles tasques de la vostra feina que ningú millor que vosaltres sabeu i valoreu. Podeu utilitzar la funció dels comentaris, per fer-ho en qualsevol moment. El post estarà en el bloc sempre.

La Red Pública

Anuncios

3 comentarios

 1. A simple vista falta quelcom tan important com :

  – HABITATGE I TOTES LES POLÍTIQUES RELACIONADES AMB
  EL DRET A L’HABITATGE,

  – POLÍTIQUES RELACIONADES AMB L’AIGUA: ABASTAMENT,
  CABALS DELS RIUS ETC

  – Polítiques relacionades amb els residus

  Trobo que aquests oblits són greu, també formen part del departament

  • Tens raó. Gràcies per compartir-ho. Al full que es va repartir, hauria d’haver sortit la petició per a què tots vosaltres, els companys del Departament, completéssiu la llista al bloc i per un error, no es va posar.
   Ho rectificarem quan anem als centres de Diagonal i Aragó, programats pel mes d’octubre.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: