CCOO al Comitè de Salut Laboral (CSL) del Departament de Territori i Sostenibilitat

En aquest temps en els que el Govern de CiU  ha decidit passar de la negociació amb el Sindicats a la Funció Pública i tirar per la dreta (en tots els sentits), els sindicats, malgrat tot, continuem amb la feina quotidiana als Departaments i una d’aquestes feines a la que li donen molt importància és la que fem als Comitès de Salut Laboral, un dels òrgans paritaris en els que els gestors institucionals i els sindicats com a representants del empleats públics haurien de treballar junts i en la mateixa línea, ja que el que està en joc és la salut de tots. Quan diem tots volem dir, literalment, tots.  Malauradament no sempre és així.

A la Secció Sindical de CCOO, sí que li donem la màxima importància i acomplint un dels nostres objectius, com és la transparència, volem que estigueu informats.

Segurament rebreu els resums que elaborem de les sessions dels CSL dels diferents Departaments, així com també del nostre, de Territori i Sostenibilitat.

Aquí teniu un resum  ampliat de la penúltima sessió.

Dos aclariments: ampliat, perquè hem afegit al resum inicial, algun paràgraf amb informacions posteriors (en vermell, per diferenciar) i la penúltima sessió en lloc de l’última, degut a que un problema d’organització (mala) ens ha impossibilitat de preparar-la.

Això és excepcional,  perquè ens hem endarrerit molt en la publicació al bloc. Habitualment tota la informació estarà al full del resum general i si tenim novetats ho farem en nous articles.

Us animen a que considereu el CSL una eina molt positiva i l’utilitzeu. Feu-la servir davant de qualsevol problema de salut. Està al vostre servei.

Finalment, us posem dos links, que sols estan disponibles a l’intranet del Departament, però que us serviran per a tenir una informació molt valuosa

Què és el CSL

La composició del CSL

La Red Pública

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: