SÍ, podem: la paga de nadal i els empleats públics catalans

Les administracions es rebel·len i prenen com a model per a fer-ho, la paga extra de Nadal per als empleats públics. Euskadi, Extremadura,  diputacions, ajuntaments, organismes de l’Estat, que per descomptat també són estat, s’atreveixen a dir prou. Com fa ja molt de temps que  ho està dient la ciutadania. Molts anys.

Aquí, a Catalunya, amb el govern de CiU, sempre anem per davant en qüestió del full de ruta que Artur Mar i el seu Govern ha dissenyat i executat per desmantellar aquest Estat del Benestar que encara estaven construint i desprestigiar la funció pública. Anirem analitzant les conseqüències desastroses per a la societat catalana, per a la ciutadania, per a tots nosaltres en la nostra vida quotidiana, en altres post, però ara és un magnífic moment perquè deixin que els hi arribi la nostra veu i a més de posar les orelles, escoltin les nostres raons, que no són simplement d’índole econòmica, sinó bàsicament de posar-nos del costat de la prestació i de la qualitat del servei pùblic, del costat de la dignitat dels servidors de l’estat, siguin de l’àmbit de la justícia, de la sanitat, o de qualsevol altra administració de serveis.

Aquest és el full de CCOO.

Demanem una rectificació del futur president de la Generalitat, sigui qui sigui i del partit que possiblement governi, CiU: que aprofiti aquesta oportunitat per a tornar a proposar-nos una Catalunya social, amb serveis públics de qualitat que puguin gestionar les necessitats i desitjos d’una societat igualitària, cohesionada socialment, on l’educació, la sanitat, l’habitatge, la justícia, la cultura, la participació ciutadana (incloses les manifestacions, Conseller Puig!), serveixin al bé comú i no a interessos crematístics d’aquesta élite econòmica que funciona i es mou únicament per un paraula: diners. I sovint són els diners de tots.

Demanem que els polítics que ens governen ara, vegin i sobretot que mirin, que mirin la gent que passa gana, que busca menjar als contenidors, que satura els menjadors socials, els nens desnodrits, el Banc dels Aliments amb campanyes extraordinàries per a repartir menjar, l’escola pública a nivells de misèria (si Rosa Sensat i els mestres republicans aixequessin el cap!!), la sanitat desmantellada, involucionant als temps franquistes, els suïcidis per motius socials… la classe mitjana empobrida i la classe obrera a la misèria. Estem parlant de Catalunya, no d’Àfrica. Aquí, ara. En quin mou viuen?. I no, ja no ens serveix el mantra” infantiloide” que la culpa és d’España.

Demanem que gestors públics com el secretari d’Estat d’Administracions Públiques, Antonio Beteta, ofereixen els seus serveis a qualsevol empresa privada, cas que desprès dels resultats del seu treball, alguna ho vulgui.

Aquest home, cada vegada que parla, es retrata.

Els sindicats hem demanat una convocatòria urgent de la mesa de la funció Pública, tot esperant que la  nostra gestora catalana de la Funció Pública, la Sra. Pilar Piferrer  es “desBetete”,  es pronunciï, s’independitzi d’aquest senyor, canviï la seva política i digui alguna cosa intel·ligent, com per exemple que la tasca que li encomana la ciutadania és negociar, acordar, solucionar problemes i no imposar i provocar-los allà on no existeixen.

Us animen a que, tots els que encara no heu presentat la carta per la paga extra de Nadal, ho feu. Com a protesta. Com a manera de subratllar la nostra disconformitat. Ara podem. Ara hem d’actuar.

La Red Pública

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: