Comitè de Salut Laboral

El divendres  28 de setembre es reuneix el Comitè de Salut Laboral. Es tracta d’un del òrgans mixtes administració-treballadors que considero molt important, al menys en els objectius que té establerts.

Penso que, sovint, el treball que fa resulta bastant desconegut tant pel personal del Departament, com per a la resta de la societat, per tant, val molta la pena fer una feina de difusió que m’he proposat dur a terme. A la intranet del Departament, per exemple, trobareu el document de l’avaluació de riscos psicosocials que es va fer fa uns anys, al Departament.

Aneu a : Serveis…gestió de la prevenció…avaluació de riscos psicosocials……document  informatiu de resultats finals.

L’altre document que també teniu a sota és el dels membres dels grups de treball i seguiment de factors de risc de tipus social.

Feu un cop d’ull als resultats dels vostres serveis i compareu-los amb el que està passant ara, quan els problemes i els malestars es multipliquen. A veure què trobeu.

Aquest treball, sols pot ser visualitzat a l’intranet, cosa que aviat espero poder solucionar. Avui en dia ja no té cap sentit allò que es feia abans de preservar la informació o creure que posseir-la implica alguna mena de poder. Avui, la informació pot quedar obsoleta en un temps molt curt, però sovint, es queda “guardada” en qualsevol calaix de qualsevol taula de qualsevol despatx.

Estic preparant alguns posts i links sobre saltut:  salut laboral, salut ambiental, dones i salut, salut pública, serveis sanitaris, que espero us facin servei.

Què us sembla aquest vídeo?

Olga

Anuncios

Una respuesta

  1. […] als Departaments i una d’aquestes feines a la que li donen molt importància és la que fem als Comitès de Salut Laboral, un dels òrgans paritaris en els que els gestors institucionals i els sindicats com a […]

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: