Divendres negres…seguim!!!

A la Red Pública, estem molt contents que per fi s’hagi constituït la Plataforma Sindical Unitària, amb la finalitat de coordinar les accions en favor d’uns serveis públics de qualitat i denunciar a la societat a tots aquells que estan actuant com a botxins d’aquest estat de benestar que encara estava en construcció i cada vegada més es converteix en un estat del malestar. Nosaltres som uns ferms defensors de que, en aquests moments, la unitat d’acció és prioritària, encara que sabem la seva dificultat.

El primer que ens demana aquesta plataforma és que continuem amb els “divendres negres”: venir a la feina vestits/des de negre i concentrar-nos a l’hora d’esmorzar, de 10 a 10,20 h. per fer sentir el nostre malestar . Al Departament de Territori i Sostenibilitat podem dir que casi som decans en aquests esmorzars reivindicatius, que abans feien els dimecres.

Si voleu motius, aquí els teniu  , o també aquí.

Però, malauradament, tindrem més.

Demà dia 20 de setembre, a las 16 h. es reuneix la Mesa General, per decidir (no ens atrevim a dir la paraula negociació) com s’aplicarà el Decret Rajoy, en allò que es refereix a la IT(Incapacitat Temporal),  (pàg. 72).

El Decret, una bogeria en si mateix, estableix excepcions a la norma general, una altra bogeria. No sabem el que sortirà d’aquesta reunió, però essent molt optimistes, potser alguna millora com que ens descomptin el 75% en lloc del 50%.  Misèries.  Sigui com sigui una nova clatellada “ per pujar la moral”. De fet ja estem veient que haurem d’aconsellar, posats a fer, que quan hagin d’agafar la baixa ho fem, no pels dies necessaris que decideix el metge sinó pel rendiment econòmic i en aquest cas potser surt millor  una baixa,  com a mínim de 21 dies. Els metges també son empleats públics. Ja veieu: fomentant l’absentisme. Ja us informarem.

Acabem amb aquest link dedicat al personal laboral, al punt de mira dels propers acomiadaments.

Funcionaris, laborals fixes, laborals temporals, interins… com diem al lema:

ATUREM LES RETALLADES !!!

Si lluitem, podem perdre, però si no ho fem, estem perduts!

Nosaltres hem decidit seguir lluitant…i tu?

La Red Pública

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: