La (nova) reducció salarial als empleats públics: un estudi

Hores d’ara, als empleats públics casi se’ns fa difícil portar el compte de les retallades, congelacions, reduccions de sous i altres drets, ja consolidats, que també han desaparegut per decisió unilateral del Govern de CiU, aplicada amb diligència, però no sempre amb eficiència, per Funció Pública.

Sovint ens trobem amb moltes dificultats per a calcular exactament què vol dir un percentatge quan ho declara en roda de premsa el President de la Generalitat Mas, el portaveu Homs o el President de l’estat Rajoy. En la majoria de casos no s’entén, i si algú (Funció Pública, els Departaments pel seu compte, algun Conseller que va de “destroyer”…) emet una nota aclaratòria, encara és pitjor. Preguntes als departaments, als sindicats, a Funció Pública, consultes jurídiques… vaja, un enrenou per a tothom, amb el que comporta de feina totalment evitable. Mira que toca els nassos empassar-se les rebaixes de sou i a sobre “entretenir-nos”, en fer càlculs!

Trompetes a la porta del Departament Territori i Sostenibilitat

En aquest post publiquem, com ja hem fet anteriorment , aquest estudi que ens han enviat a la Red Publica, com a exemple d’ aquest enrenou que diem. Encara avui, hem d’estar aclarint les coses: si ens redueixen un 3%, un 5%, un 10%…

Aprofitem per a recordar:

  • al mes de juny, ens treuen un 5% del total de les retribucions  íntegres que hem percebut durant els primers 6 mesos de l’any. Al desembre, el mateix. Pels funcionaris ho fan del complement específic addicional. El Link a l’acord de Govern de 28 de febrer

 L’estudi i l’argumentació

 

Link a  la Llei de Pressupostos de 2012

Ja sabeu: suggeriments/aclariments/interpretacions…als comentaris.

La Red Pública

Anuncios

2 comentarios

  1. Hem vist publicat l’acord del Govern del 5% de reducció i torna a dir que afecta les pagues addicionals del complement específic de forma preferent. Així obre la porta a tocar el compl.específic de les mensualitats, cosa que no diu la Llei de Pressupostos.

    A veure si algun advocat s’anima a donar la seva opinió sobre si pot fer això el Govern o no!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: