La Biblioteca del Departament de Territori i el Centre de Documentació de Medi Ambient (CDMA)

Iniciem amb aquest pots, la sèrie que vol difondre i donar a conèixer  serveis i tasques que ofereix a la societat  el  nostre Departament.

Per a fer-ho, demanarem a diferents serveis del Departament que ens expliquin com funcionen, quins serveis ofereixen a la ciutadania, què fan, quina problemàtica tenen, quines perspectives…en definitiva, intentem que tant el personal que hi treballem com la ciutadania, puguin disposar d’aquesta informació.

Per a començar, hem demanat a la Biblioteca un post sobre la iniciativa que varen impulsar per a celebrar la diada de Sant Jordi i molt amablement ens han fet aquesta nota, acompanyada de la foto que veieu. Motes gràcies per la resposta.

 Nota al bloc de Red Pública

Per segon any la Biblioteca del Departament de Territori i el Centre de Documentació de Medi Ambient (CDMA) han celebrat el Sant Jordi regalant llibres al personal del Departament. Aquests llibres s’han recollit durant l’any a partir de donatius de les treballadores i treballadors i de llibres que han arribat a la Biblioteca i s’han desestimat per la temàtica o per ser duplicats.

Aquest any 2012 s’han repartit 1.629 llibres d’un lot inicial de 3.980.

 Varen visitar-nos 690 persones, 370 a la seu de Josep Tarradellas, 180 al carrer d’Aragó i 140 a la seu de Diagonal.

Precisament en aquests dies, han publicat a la intranet del Departament una nota oferint la llista de revistes de temàtica de territori, mobilitat i habitatge. Val la pena fer un cop d’ull i aprofitar-ho.

A més, la Biblioteca ofereix el material de que disposa, a la ciutadania, que pot venir a realitzar consultes personalment. Si l’objectiu fos demanar un préstec, també és possible, i en aquest cas, s’hauria de fer  mitjançant un préstec interbibliotecari utilitzant la xarxa de biblioteques públiques. Un servei públic que potser desconeixem i desconeix la gent.

La Red Pública

Anuncios

Una respuesta

  1. […] articles amb temes diversos (salut, medi ambient, drets laborals, drets socials, un xic d’humor, informacions del Departament, de la Funció Pública, del serves públics… i segons les darreres estadístiques del WordPress […]

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: