Els esmorzars amb “piulades” del Departament Territori i Sostenibilitat

Durant els darrers mesos, els treballadors/es del Departament de Territori i Sostenibilitat (TES), hem estat baixant al vestíbul de la seu de la Conselleria durant el temps de l’esmorzar, cada dia de 10 h. a 10,20 h. per a expressar la nostra protesta  i el nostre rebuig a l’atac ferotge que els Governs de CiU i el PP, estan fent contra els Serveis Públics i l’Estat del Benestar,  amb continues retallades econòmiques, eliminació de drets i humiliacions constants envers els seus empleats públics. També surten al carrer els Serveis Territorials del c/ Aragó.

Del vestíbul, ens van haver de traslladar al carrer , on varen continuar amb les xiulades, cançons i pancartes, primerament cada dia i des de el mes d’abril ho fem els dimecres.

Alguns companys em pregunten si no ens hem cansat de xiular. No, no ens cansant, com tampoc es cansaran els nostres governants de posar la crisi com a excusa per a desmantellar els Serveis Públics i fer negoci, tot repetint que no hi ha altra alternativa. I tant que hi ha altres alternatives!!!   La nostra, son uns serveis públics de qualitat i transparents, al Servei d’una ciutadania activa i participativa de la que també formem part nosaltres.

Pancarta del 15M a la Plaça Catalunya. Maig 2012

I us animen a que baixeu i transformem aquesta acció, petita però persistent  en un clam clar i contundent, que es pugui disseminar, com ja s’està està fent per altres Departaments, com

 •  Serveis Centrals del Departament d’Ensenyament (Via Augusta, 202-208).
 •  Serveis Centrals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi  Natural, del Departament d’Economia i Coneixement, i personal de l’ICS (Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614).
 •  Serveis Centrals del Departament de Justícia (Pau Claris, 81)
 •  Direccions Generals del Departament de Justícia (Aragó, 332)
 •  Ciutat de la Justícia (Gran Via de les Corts Catalanes, 111).

Nosaltres  baixem per molts motius

 • per protestar
 • per dignitat envers nosaltres mateixos
 • per sentir que no estem sols
 • per recordar que no pararan fins a liquidar tot allò que faci olor a públic
 • per exigir que cadascú assumeixi les seves responsabilitats
 • per poder treballar molt millor
 • perquè som doblement afectats com a empleats públics i com a ciutadans
 • simplement perquè volem

…i si voleu us convidem a participar i a que afegiu els vostres propis motius en aquest post.

Aquest dimecres continuarem i encara tindrem més motius, perquè dimarts, dia 15, cap a les 12 h. del migdia tornarem a veure al portaveu Homs, al President Mas, que ja s’ha fet famós perquè aquí a Catalunya son “más”, destructors que a Madrid, o en tot cas estan en una veritable competició entre ell i Rajoy  per a veure qui guanya més (amb tota la polisèmia del terme). Això sí, tot ho faran pel nostre bé, per a preservar l’Estat del Benestar, pel nostre futur. Al moment de fer aquest post encara no ho podem concretar, però imagineu el pitjor escenari i encertareu.

I si la pancarta de la foto del 15M  deiu : “Des de el sofà, no s’arregla nà”, afegeixo: i des de la cadira…podeu continuar vosaltres.

Olga

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: